När sommaren börjar ta slut och dagarna börjar bli lite kyligare så kommer du troligtvis vilja ha en värmande höstjacka att ta på dig. Snygga höstjackor går att få tag på till billiga priser på flera olika affärer, så även om du är på en tight budget så behöver du inte gå och frysa den här hösten.

Trendiga jackor till bra priset
Ellos och Haléns är två klassiska postorderföretag som säljer trendiga kläder till bra priset och så klart även jackor. Här hittar du jackor som alltid håller ett lågt pris, bland annat från deras egna kollektioner som till exempel Ellos Collection och Modern Basic men de här företagen brukar också ha väldigt bra REA för dig som vill passa på att handla lite dyrare märkes kläder till ett bra pris. Då får man oftast räkna med att det kan vara från förra årets kollektion, men vad gör det? Oftast behåller man i alla fall sin jacka flera år i rad.

Det finns många flera webbshoppar som också säljer snygga och moderna jackor till bra priser, men som ännu inte är lika väletablerade som Ellos och Haléns. Ett exempel på de är BonPrix som förvisso är ett stort postorderföretag i Europa och tillhör Otto-gruppen som är det största postorderföretaget i världen, så här kan du känna dig lugn när du handlar. BonPrix betyder just ”bra pris” på franska och här kan du räkna med att hitta många jackor i flera olika modeller till mycket bra priser. Här hittar du ofta jackor från ca 200 kr och uppåt och 200 kr för en jacka som du kan ha flera år måste ju ändå räknas som ett bra pris!

Vilket material bör jag välja?
Vilket material och vilken modell på höstjacka du ska välja beror så klart på vad du gillar, men vill du komma undan till ett billigt pris så finns det ändå några material som är att föredra. Till exempel så är skinnimitation billigare än äkta skinn, om du nöjer dig med just skinnimitation så kommer du hitta snygga jackor för bara några 100-lappar. Nu förtiden finns det jackor i syntetiskt skinn som är så pass bra tillverkade att du knappt kommer märka någon skillnad. Överlag så kommer du alltid kunna hitta billigare jackor om du kan tänka dig att använda syntetiska material, exempelvis en tunn vadderad jacka kommer vara billigare än en tunn jacka stoppad med dun, men den vadderade jackan kommer att vara minst lika snygg!

Handla höstjacka på vintern
Ett annat tips för att hitta höstjackor till bra priset är att handla din höstjacka när hösten precis har tagit slut, alltså början på vintern. Folk vill oftast inte handla något som de inte kommer att kunna använda på ett helt år och därför säljer oftast affären ut förra säsongens kläder till ett bra pris för att slippa ha kvar dem på lagret.

Förslag på webbshoppar som säljer billiga höstjackor
www.ellos.se
www.halens.se
www.bronprix.se
http://www.outletsverige.se/online/
www.fyndiq.se

xt-corporate-lite