Ibland får man känslan av att män inte har lika stora valmöjligheter som kvinnor på klädmarknaden. Det här kan också gälla jackor och speciellt något som redan är så pass begränsat som höstjackor. Ingenting kunde vara mer fel, det finns både snygga och bra höstjackor även till män. Utbudet är absolut tillräckligt stort för att alla ska kunna hitta något som passar sin egen stil.

Vad för typ av jackor finns det?
Egentligen finns det i princip samma modeller av jackor för herrar som det finns för damer. Den supertrendiga bomberjackan är exempelvis ett mycket bra alternativ för män just nu. Jackan finns i både tunnare och tjockare material men skillnaden och är oftast enfärgade i neutrala färger så som svart, blå, olivgrön. Här syns inte samma mönstrade trend som på kvinnornas bomberjackor.

Även de klassiska modellerna av jackor finns för män. Som man kan du alltid välja en klassisk, snygg trenchcoat eller kappa/rock att värma dig med under hösten. När det kommer till detta plagg är det viktigt med passformen. Alla män har ju såklart olika kroppsform så det är viktigt att fundera vad som passar för dig. På vissa ställen kan finns det ibland bara ett fåtal variationer av samma modell, då är ett bra tips att vända sig till lite dyrare butiker där man lättare kan få hjälp med en riktigt snyggt sittande variant.

Var köper man höstjackor för män?
Dressman – Detta är en välkänd klädesaffär som är specialiserade på herrkläder till bra priser. Denna butik möjliggör för att alla män ska ha råd att vara välklädda. På Dressman hittar du ett varierat utbud av höstjackor, förvisso inte jättestort men det finns tillräckligt många modeller för att du ska ha en bra chans att hitta något som passar just dig. Personalen på Dressman är också väldigt bra på att hjälpa dig som kund. företaget jobbar med personlig service och med att ge både förslag och tips på vilken passform som skulle kunna passa dig.

Zalando – Detta är en stor webbshop där du enkelt hittar plagg som känns helt rätt i tiden. Handlar du från Zalando behöver du aldrig oroa dig att du köper en höstjacka som inte är trendig just nu. Här hittar du för utom de senaste trenderna även klassiska modeller som i sin tur faktiskt alltid är trendiga. Priserna på Zalando varierar stort, här hittar du allt ifrån jackor för några 100-lappar upp till jackor med en prislapp på 10 000 kronor. Utbudet är så stort att det är väldigt stor chans att du hitta något som passar just dig.

OutletSverige – Detta är en sajt som har samlat märkeskläder på rea från olika webbshoppar. Vill du ha en snygg märkesjacka till hösten men är inte så sugen på att lägga hela månadslönen på den så är det här rätt ställe för dig. Märkesjackor har ofta en väldigt snygg passform så det är ju roligt när man kan hitta en märkesjacka till ett nedsatt pris. OutletSverige hjälper dig att samla alla plaggen på ett och samma ställe så du slipper sitta och scrolla igenom massvis med olika webbshoppar.

xt-corporate-lite